GOEDE ZORG VOOR EEN ANDER BEGINT MET AANDACHT VOOR JOU.

Goede arbeidsvoorwaarden

Zo hebben we een collectieve zorgverzekering voor al onze medewerkers. Ook krijg je de mogelijkheid om door middel van cursussen en workshops te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.


Jij bent het belangrijkste instrument in de zorg.

HSPO heeft een uniek Ontwikkelpad voor jou: iedere medewerker krijgt een basistraining en een verdiepingscursus waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Deze verdiepingscursus gaat veel verder dan de gemiddelde cursus in de zorg. We gaan echt in op persoonlijke ontwikkeling.

Werken in de zorg kan wél anders.

HSPO Ontwikkelpad

HSPO investeert graag in jou. En dat merk je ook binnen je team. In elk kernteam is een teamcoach die met regelmaat gesprekken voert om je te helpen bij het werken aan je persoonlijke ontwikkeling. In die gesprekken is ook ruimte om te bespreken wat je lastig vindt en waar je verder in wilt groeien. Zo leer je ook om grenzen aan te geven en hoe je kunt omgaan met lastige gesprekken. Natuurlijk is er ook veel ruimte om jouw verpleegtechnische vaardigheden op peil te houden. Zo werken we nu aan het opzetten van onze skillsruimte waar jij al de verpleegtechnische vaardigheden kunt oefenen.

HSPO belooft niet alleen om het anders te doen. HSPO doet het ook echt anders. Er wordt bij ons echt naar jou geluisterd en jij wordt gehoord. We zijn een platte organisatie. Je mag zijn wie je bent en worden wie je wilt worden. Er is volop ruimte voor zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Dit moet natuurlijk wel bij je passen. Om als holistisch medewerker te kunnen werken, moet je in staat zijn anders te durven kijken. Ook moet je het hart op de juiste plaats hebben. Mensen die samen willen werken en samen willen delen. Mensen die geïnteresseerd zijn in de ander. Mensen die voelen. Dat is wat we zoeken bij HSPO. Bij HSPO word je dus niet aangestuurd op basis van beheersbaarheid.

Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Er wordt naar je geluisterd. Jij neemt dus ook jezelf als instrument mee in de zorg. Hoe meer jij jezelf kunt zijn, hoe beter de zorgrelatie wordt.

"Ik heb echt een enorme ontwikkeling doorgemaakt bij HSPO.
Ik wil hier echt nooit meer weg." 
– Medewerker HSPO.