BEHOEFTE AAN EXTRA BEGELEIDING?

HSPO en begeleiding. Samen sterk.

Soms hebben mensen moeite om structuur in hun dag aan te brengen. Soms lopen mensen vast in het dagelijkse leven, omdat er iets is gebeurd in hun nabije omgeving. Ook kan er sprake zijn van onverwerkte rouw, waardoor het niet loopt zoals iemand gewend was. Zo zijn er verschillende situaties, waarin u behoefte kunt hebben aan extra begeleiding. Juist dan kan de gemeente een indicatie ‘individuele begeleiding’ afgeven. Dan kunt u rekenen op de individuele begeleiding die u nodig heeft bij allerlei dagelijkse zaken, zoals hulp bij de administratie, bij het doen van de boodschappen, bij het indelen de dag of bij het zoeken en leggen van contact met mensen in de omgeving.

HSPO geeft u hierin deskundige en warme begeleiding. De ondersteuning is erop gericht om u uiteindelijk, voor zover mogelijk, weer in staat te stellen om de eigen regie over uw leven te voeren. En dat doen we graag voor u, op onze eigen, unieke manier.Lees hier meer over wat HSPO anders maakt.

"In de afgelopen drie jaar heb ik een vast zorgteam gehad. Ik ervaar dat als heel prettig. Het is soms toch heel intiem als mensen in je huis komen, dan is het fijn dat je de mensen echt leert kennen"
– Cliënt HSPO.